fbpx

Hi, Ik ben Jenneke en ik help je graag inspireren

met mijn eigen patronenmerk ♥♥

Jenzz DIY Fashion

Benieuwd naar de dame op de foto ? Ik stel me graag even voor. 

Jenneke de Jong, moeder van twee dochters, Kelsey en Lieke deze dames zijn vaak terug te zien als model voor mijn patronen,  getrouwd en een creatieve duizendpoot.

Het is mijn missie om jou te inspireren en te laten zien dat zelf kleding maken de leukste en de coolste hobby is. 

Een creatie waar je trots op kunt zijn en iedereen vraagt waar heb jij dat gehaald…. en dan kan zeggen “dat heb ik zelf gemaakt”

In mijn vrije tijd, blader ik vaak modemagazines door of bezoek modeplatformen om inspiraties op te doen.  
Als het even kan maak ik een uurtje vrij om lekker een rondje te gaan hardlopen, ik vind het heerlijk om buiten te kunnen sporten, kan daar
enorm van genieten, even mijn hoofd leegmaken.

Sinds mijn tienertijd is mijn grootste hobby zelf kleding maken. Ik wilde als snel meer leren over patroonuitwerkingen en zelf ontwerpen. Door diverse cursussen van Modinette tot aan Coupeuse te gaan volgen aan de de Modevakschool heb ik veel kennis en ervaring opgedaan.  
Inmiddels in in mijn atelier heb ik al heel veel verschillende cursisten leren naaien of geholpen om op een hoger niveau te komen.

Naast de lessen en workshops in mijn studio wil ik ook online naaicursussen gaan geven om zo veel mogelijk mensen te bereiken en laten zien dat kleiding naaien zó leuk en totaal niet ouderwets of moeilijk is!

Al jaren lang koester ik de droom om ooit een eigen onderneming te starten. Doordat ik een creatieve duizendpoot ben, wil ik mijn expertise delen en de moderne Sewista’s inspireren met mijn eigen patronenmerk. Met styling, tips en tricks hoop ik dat ik iedereen kan aansporen om te beginnen met haar droomprojectje. 

Ik wil dat iedere vrouw die achter haar naaimachine zit, zich ontspannen, sterk en mooi voelt.  Iemand laten stralen, daar word ik blij van!

Authentiek, persoonlijk, creatief, oog voor detail, perfectionistisch, rustig, geduldig, gevoelig, professioneel en flexibel zijn op mij van toepassing.

Neem contact met ons op

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Contact

Jenzz DIY Fashion

jenzz@jenzz-diyfashion.nl

+031 (6)23387994

Volg ons op Social Media