fbpx

Bestellen

Een bestelling plaatsen

Bestellen op de webshop is eenvoudig. Ga naar het artikel van jouw keuze, kies het gewenste aantal. Klik vervolgens op de knop ‘In shoppingbag’. Het gewenste artikel wordt nu in de shoppingbag geplaatst. Daarna zijn er de volgende keuzemogelijkheden: ‘Bestellen’ of ‘Verder winkelen’. Wanneer je klaar bent met winkelen, kun je de bestelling afronden door te klikken op het boodschappentasje, rechts bovenin het scherm. In de shoppingbag kunnen eventueel nog wijzigingen in de bestelling gedaan worden. Is de bestelling naar wens? Klik dan op de knop ‘Bestellen’ en volg de stappen in het bestelproces. Beschik je over een kortings- of promotiecode dan kun je deze invullen voordat je op de knop ‘Bestellen’ drukt.

Wanneer de artikelen in de shoppingbag zijn geplaatst, zijn deze nog niet voor jou gereserveerd. Zodra het bestelproces is afgerond, wordt de voorraad van de artikelen bijgewerkt.

Orderbevestiging

Zodra de bestelling is afgerond, ontvang je een e-mail met daarin de orderbevestiging. Op de orderbevestiging staan de door jou bestelde artikelen vermeld.

Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend volgens de staffels van PostNL. Deze berekening gebeurt automatisch tijdens de bestelprocedure. Bestellingen die door de brievenbus gaan, worden standaard verzonden als volgbaar pakket, enige uitzonderingen daargelaten. Indien blijkt dat u teveel betaald heeft, worden de teveel betaalde kosten zo spoedig mogelijk terugbetaald.

Over het algemeen geldt:
Brievenbuspakket (past door de brievenbus): € 4,00
Is het pakketje te groot voor de brievenbus : € 7,25

Verzenden naar Belgie:

Het is mogelijk om voor € 8.00 een pakketje te laten verzenden naar Belgie. (tot 20 kilo). Het pakket wordt bezorgd door UPS op een UPS access point waar u het op kunt halen. Via mail krijgt u bericht van het verloop van uw pakket en u krijgt een berichtje op uw telefoon als het klaarligt op het afhaalpunt. Wordt het pakket niet afgehaald en daardoor geretourneerd, dan is het mogelijk tegen betaling uw pakket nog een x te verzenden. Niet afgehaalde pakketten worden niet vergoedt. Het afhaalpunt wordt bepaald aan de hand van het door u opgegeven huisadres; het dichtsbijzijnde punt wordt door UPS zelf aangegeven.

Mocht er onverhoopt iets niet lukken of wilt u meer info neem dan gerust even contact op. 

Jenzz DIY Fashion is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van pakketjes bij Post nl of UPS. Ieder pakket, ook brievenbuspost , wordt verzonden met een Track&Trace. Is uw pakket er nog niet, vraag deze dan gerust op.